top of page

Čeizs - “Ķepu patruļa”


Ķepu Patruļa Čeizs
Ķepu Patruļa Čeizs

“Ķepu patruļas” varonis Čeizs – ideāla izvēle tam, kurš vēlas emocionālus un atmiņā paliekošus svētkus!


MegaLacis vasaras/rudens jaunums: “Ķepu patruļas” varonis Čeizs, kas pazīstams visiem multfilmas faniem.


Čeizs – drosmīgs un laipns kucēns (vācu aitu suns), kurš ir gatavs piedzīvojumiem un varoņdarbiem. Viņš ir ideāli piemērots pasākumos gan bērniem, gan pieaugušajiem. Ja Jūs meklējat ko jaunu un unikālu savai nākamajai ballītei vai pasākumam, izvēloties Čeizu, tiks izdarīta pareizā izvēle!


Čeizam piemīt patīkams un draudzīgs raksturs, un viņš vienmēr ir gatavs palīdzēt. Šis varonis radīs svētku atmosfēru, kas padarīs Jūsu pasākumu spilgtu un neaizmirstamu. Savukārt fotogrāfijas un video ar viņu būs labākā dāvana jubilāram un viesiem!



Pasūtot “Ķepu patruļas” varoni Čeizu savam pasākumam, svētkiem vai ballītei, padarīsiet to emocijām pilnu, un, protams, iepriecināsiet savus viesus ar foršām varoņa dejām!

Mūsu klienti vienmēr novērtē mūsu augsto profesionalitāti un pieeju. Nepalaidiet garām iespēju pasūtīt Čeizu savam pasākumam un uzdāviniet saviem viesiem neaizmirstamas atmiņas!



Čeiza – “Ķepu patruļas” varoņa apsveikums


  • Izvēlieties divas Jūsu iemīļotas dziesmas, kuru pavadībā Čeizs dejos, apsveiks gaviļnieku, dāvinās ziedus, balonus, dāvanas, kā arī ar lielu prieku piemiņai nofotografēsies ar visiem!

  • Tāpat Jūs varēsiet saņemt video saviem sociālajiem tīkliem: TikTok, Instagram, Facebooк - tāds saturs Jūs padarīs par zvaigznēm! Un neaizmirstiet atzīmēt Čeizu Instagram - @Megalacis.lv.

  • Ja vēlaties pievienot papildus dāvanas, ko Čeizs pasniegs viesiem vai gaviļniekam (piemēram, torti, ziedus vai balonus), sagatavojiet tos un nododiet mūsu personālam tieši pirms Čeiza iznāciena.

Mūsu MegaLacis komanda strādā visā Latvijā!


Pasūtīt Čeizu (Ķepu Patruļa)



Čeiza cena Rīgā - 90 eiro.


Cena izbraucienos uz citām Latvijas pilsētām un ciemiem tiek aprēķināta individuāli.

Ar lielu prieku gaidām Jūsu ziņu WhatsApp: +37126871717


Sadarbībā ar VovaAzarov.com un MegaLacis.com

bottom of page