top of page

Minjons


Mīļais Minjons ir telpu variants – mūsu vienīgais apburošais personāžs, kurš var ienākt dzīvoklī vai mājā, jaukā Minjona balsī saucot “banana”! Tikko pamanīts, viņš nekavējoties iemanto apbrīnu un nedalītu uzmanību.

Idejas apsveikumam vai dāvanai

Dzimšanas diena, jubileja, uzņēmuma pasākums, sporta spēles, izlaidums, kāzas, dzimtas tikšanās vai sagaidīšana lidostā, bildinājums, ballīte – ikviens svētki “eksplodēs” pozitīvās emocijās!

Minjona apsveikums

Izvēlieties divas iemīļotas dziesmas, kurām skanot, Minjons skries apsveikt gaviļnieku, kā arī ar lielu prieku par piemiņu nofotografēsies ar viesiem! Jūs varat uzņemt videoklipus saviem sociālajiem tīkliem: TikTok, Instagram, Facebooк – tāds saturs padarīs jūs par zvaigznēm, jūsu bērni būs laimīgi! Tos publiskojot, neaizmirstiet atzīmēt: @Megalacis.lv

Ja vēlaties, lai Minojns pasniedz ko papildus dāvanai, piemēram: šampanieti, kādu dāvanu, ziedus, balonus vienkārši sagādājiet to un varat nodot Minjonam tieši pirms parādīšanās.

Pasūtīt Minjonu

  • Mūsu aģentūra MegaLacis strādā visā Latvijā

  • Minjona cena Rīgas apriņķī: 80 eiro

  • Cena izbraucot uz citām pilsētām un Latvijas ciemiem tiek aprēķināta individuāli. Ar lielu prieku gaidām jūsu zvanu vai Whatsapp ziņu : +37126871717






Sadarbība ar VovaAzarov.com un MegaLacis.lv

bottom of page