top of page

Princese Popija Troļļi


Popija Troļļi
Popija Troļļi

#PrincesePopija multiplikācijas filmas “Troļļi” iemīļotā varone – jauns svētku un apsveikumu aģentūras MegaLacis.com personāžs, kurš jums dāvinās neaizmirstamus svētkus!


Vai esat redzējuši multfilmu par troļļiem? Tad jūs noteikti pazīstat princesi - visjautrāko, laipnāko un muzikālāko trolli Karalistē. Viņa vienmēr ir gatava palīdzēt saviem draugiem, glābt viņus no ļaunajiem bergeniem un rīkot neticamus svētkus ar dziedāšanu un dejošanu. Un tagad viņa var kļūt par jūsu dzimšanas dienas, jubilejas, kāzu, uzņēmuma pasākuma vai jebkādu citu svinību lielisko viesi!


Princese Popija ir Rīgas svētku izklaides aģentūras MegaLacis jaunā varone, kas izveidota pēc populārās multfilmas “Troļļi” motīviem. Viņa izskatās tieši tāpat kā filmā: viņai ir sārti mati, lielas acis un spilgta kleita. Viņa prot runāt, dziedāt, dejot un spēlēt dažādas spēles kopā ar bērniem un pieaugušajiem. Viņa ir ļoti sabiedriska, draudzīga un pozitīva. Viņa uzlabos garastāvokli it visiem viesiem un padarīs jūsu svētkus neaizmirstamus.


Princeses augums ir 2.8 metri, tāpēc vienaldzīgs nepaliks neviens.



Princeses Popijas apsveikumu varianti


Princese Popija var atbraukt pie jums uz mājām, uz kafejnīcu, parku, pat dzimtsarakstu nodaļu, vai jebkuru citu lokācijas vietu, kur plānojat svinēt savus svētkus. Viņa atvedīs līdzi bezvadu mūzikas atskaņotāju un mūziku no multfilmas “Troļļi”.


Jūs varat paši sagatavot, piemēram, balonus, konfektes un dāvanas viesiem. Popija var arī uzaicināt līdzi savus draugus (mūsu uzņēmuma MegaLacis.com animatorus): ezīti Soniku, Balto lāci, Super-Mario, Minjonu, Pekausi un citus. Varat izvēlēties jebkuru personāžu vai vairākus uzreiz.



Fakti par princesi Popiju


· Iemīļots multiplikācijas filmas “Troļļi” personāžs

· Jautra, laipna un muzikāla

· Vienmēr gatava nākt palīgā un sarīkot neaizmirstamus svētkus

· Princeses Popijas augums: 2,8 metri



Princese Popija ieradīsies pie jums viena vai arī profesionāla animatora pavadībā, kas palīdzēs viņai sazināties ar viesiem, izpildīt izklaides programmu un uzraudzīt drošību. Popija patiks visa vecuma bērniem un pieaugušajiem, kuriem patīk multfilmas un izklaide.


Svētku programma ar princesi Popiju būs atkarīga no jūsu vēlmēm un interesēm. Jūs varat lūgt viņu apsveikt gaviļnieku, dejot jautras dejas, uzdāvināt suvenīru vai kūku. Jūs varat lūgt viņu sarīkot diskotēku, fotosesiju un daudz ko citu.



Pasūtīt princeses Popijas apsveikumu



Pasūtīt princesi Popiju Rīgas robežās: 90 eiro (atkarībā no atrašanās vietas).

Cena izbraucieniem uz citām Latvijas pilsētām un ciemiem tiek aprēķināta individuāli.

Ar lielu prieku gaidām jūsu ziņu WhatsApp: +37126871717


Sadarbība ar VovaAzarov.com un MegaLacis.LV

bottom of page