top of page

Baltais lācis


Baltais lācis uzstāsies vārda dienā vai dzimšanas dienā, vai apaļā jubilejā! Viņš būs priecīgs apdāvināt gaviļnieku ar dāvanām, pasniegt ziedu pušķi, vai balonus no Jūsu vārda burtiem. Jūsu iecienītāko dziesmu pavadībā – atliek vien izvēlēties. Baltais lācis un citi mūsu varoņi izbrauc visā Latvijā.


Idejas apsveikumam vai dāvanai

Dzimšanas diena, jubileja, uzņēmuma pasākums, sporta spēles, izlaidums, kāzas, dzimtas tikšanās vai sagaidīšana lidostā, bildinājums, ballīte – ikviens svētki “eksplodēs” pozitīvās emocijās! Jūsu ballīte būs emocijām bagāta un ekskluzīva, un to tādu padarīs tik negaidīts pārsteigums kā balts milzīgs lācis – gandrīz profesionāls dejotājs. Visi svētku dalībnieki baudīs lielisku gaisotni kopā ar vienu baltu lāci… vai pat trim!

Baltā lāča apsveikums

Jā, Jūs varat pasūtīt vienu, divus vai pat trīs (2 līdz 3 metrus lielus) lāčus ikviena mēroga svētkiem. Izvēlieties divas iemīļotas dziesmas, kurām skanot, lācis gulēs, apsveiks gaviļnieku, dāvinās ziedus, bumbiņas, dāvanas, kā arī ar lielu prieku par piemiņu nofotografēsies ar viesiem! Jūs varat uzņemt videoklipus saviem sociālajiem tīkliem: TikTok, Instagram, Facebooк – tāds saturs padarīs jūs par zvaigznēm, jūsu bērni būs laimīgi! Tos publiskojot, neaizmirstiet atzīmēt: @Megalacis.lv Ja vēlaties, lai lācītis pasniedz ko papildus dāvanai, piemēram: šampanieti, vēl vienu dāvanu, ziedus, bumbiņas, vēlamo lietu vienkārši sagādājiet un un varat nodot mūsu personālam tieši pirms lācīša parādīšanās.

Ja vēlaties, lai lācītis pasniedz ko papildus dāvanai, piemēram: šampanieti, vēl vienu dāvanu, ziedus, bumbiņas, vēlamo lietu vienkārši sagādājiet un un varat nodot mūsu personālam tieši pirms lācīša parādīšanās. Mūsu aģentūra MegaLacis.lv strādā visā Latvijā

Pasūtīt Balto lāci

Cena Rīgas apriņķī: 70 eiro Cena izbraucot uz citām pilsētām un Latvijas ciemiem tiek aprēķināta individuāli. Ar lielu prieku gaidām jūsu zvanu: vai Wahtsapp ziņu +371 26871717



Sadarbība ar VovaAzarov.com un MegaLacis.LV

bottom of page